Sport en sponsoring zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Althans, in mijn situatie wel. Voetballers zullen er wellicht heel anders over denken, maar als we het binnen de atletiek bekijken zijn er slechts een handjevol atleten die van hun prestaties hun leven kunnen bekostigen.

Ik behoor niet tot die groep, en dat vind ik helemaal niet erg. Het is daardoor niet altijd simpel, maar het maakt me tegelijkertijd enorm dankbaar voor datgeen wat ik wel heb, en de mensen die me keer op keer zetjes in de goede richting geven. De mensen die me zekerheid geven, om mijn vlieguren te kunnen maken. Mensen roepen wel eens dat het duur is om piloot te worden, maar eigenlijk is het ook heel prijzig om polsstokpiloot te worden..

Er zijn veel personen en partijen die mij ondersteunen, elk op een eigen manier. Nike zorgt ervoor dat ik elke dag weer fris op Papendal verschijn, wat op zijn beurt weer wordt gefinancierd door NOC*NSF en de Atletiekunie. Maar voor ik op die training verschijn heb ik er al een ritje op zitten in mijn UP!, wat mogelijk wordt gemaakt door Maas Autogroep Alphen a/d Rijn en Kiremko BV te Montfoort. Sanos Chiropractie en BRO Administratie die afgelopen jaar voor het benodigde materiaal zorgde. Maar ook mijn vereniging AAV’36, die altijd zorgt voor de nodige clubliefde en tal van, grote en kleine, fans. Maar naast de genoemde partijen zijn er nog tal van mensen die mij de hoogte in blazen. En ik ben ze allemaal, stuk voor stuk, klein of groot, enorm dankbaar.

Want zonder jullie, zonder jullie positiviteit, interesse en vooral steun, zou het niet mogelijk zijn om elke dag op de baan te staan, en mijn dromen achter na te gaan.

Ik ga ervoor, en zal er altijd voor blijven gaan. Met bloed, zweet, tranen en een glimlach… sta ik er ook namens jullie.

Bedankt. Bedankt voor alles.


Liefs, Fem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>