URBAN POLE VAULT SERIES 2018

Wauw, wauw, wauw. Wat hebben wij de springers dichtbij het publiek kunnen brengen en de sport van dichtbij kunnen laten zien. De sport, het spektakel maar helaas ook het gevaar kwam op zondag angstvallig dichtbij.
Als springer weet je dat polsstokspringen risico’s met zich meebrengt. Maar zondag werden we met onze neus op de feiten gedrukt toen onze Belgische springer door de lucht vloog en lelijk op de grond smakte. Gelukkig werd er snel en goed gehandeld en maakt hij het nu naar omstandigheden goed.

Ondanks dat de val een vervelende en akelig moment vormde, hebben we met elkaar een geweldig weekend neergezet.
Zo veel klappende handen en zichtbaar genietende mensen, zo veel positieve energie… het was geweldig! “Mijn” Alphen a/d Rijn was sfeervol, “Menno’s” Wormerveer genoot zichtbaar van hun held, en “Eelco’s” Apeldoorn was de perfecte afsluiter waarbij mensen op het terras genoten van soepje met spektakel.
Drie unieke locaties, drie geweldige wedstrijden, drie super organisaties & drie nachten weinig slaap. Eerlijk is eerlijk, ik ben gesloopt met met een glimlach van oor tot oor. 🙂

Mocht je de Urban Pole Vault Series dit jaar gemist hebben… foei, want je hebt écht iets gemist namelijk. Maar niet getreurd, wat mij betreft zijn wij volgend jaar weer terug!

Als laatste voor nu: de aftermovies, foto’s en info is terug te vinden op www.urbanpolevaultseries.nl, de @urbanpolevault instagram en de facebookpagina @urbanpolevaultseries. ENJOY (&slaap lekker)

Liefs, van en voor de polevaultfamily.

(Foto: Paul van der Linde)

Comments are closed.