Hola Hollandia. Een update vanuit het Spaanse Sant Cugat. Trainingsstages klinken altijd heel erg spannend en avontuurlijk, althans, dat vind ik. Ik zou het dan ook heel leuk vinden om gave verhalen te typen, en té gekke momenten te delen maar stiekem is het heel saai, en is elke dag praktisch hetzelfde (wat kleine neuroten zoals ik helemaal niet erg vinden). Dus het spektakel blijft even uit, maar volgt hopelijk snel;… 🙂

In mijn laatste update praatte ik jullie bij over mijn dwarsliggende voet. Inmiddels gaat het daar langzaam maar zeker beter mee. Goede schoenen (bedankt Agnes, Spikeshop), en goede fysio-begeleiding hier (thanks Marsha en Rik, Atletiekunie) helpen me op de weg terug.
Begin vorige week wandelde ik nog met een polsstok en dagdroomde ik van het maken van een sprongetje. Inmiddels maak ik sprongetjes, dan wel uit korte aanloop en op gewone schoenen, en dagdroom ik van langere aanlopen en spikes. Ja, atleten blijven altijd vooruitstrevend en meer-willend. Maar, ik mag niet klagen, dus dat ga ik ook niet doen.
Het gaat de goede kant op, en dat is goed nieuws..!

Het indoorseizoen komt inmiddels in zicht. Ondanks dat het niet allemaal zeker is, met oog op m’n voet, wil ik toch de volgende wedstrijddata met jullie delen. Mocht je het leuk vinden om eens te komen kijken, schreeuwen, joelen of gewoon rustig een bakje koffie drinken onder het genot van vliegende hollanders.. more than welcome.

27.1.2018 Polsstokgala @ Zoetermeer
03.2.2018 Mondeville (FRA)
09.2.2018 Eaubonne (FRA)
17.2.2018 NK Atletiek @ Apeldoorn
22/24.2.2018 Bad Oeyenhausen (DUI)

Goed weekend allemaal, en tot snel!


Liefs, Fem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>