Zoals die zon hier vorige week scheen, schijnt hij hopelijk ook komende twee weken in Portugal. Het is namelijk (alweer) tijd om op trainingsstage te gaan, zalig leven. Op stage hoop ik heel wat sprongen te gaan maken, zowel letterlijk als figuurlijk. Figuurlijk maak ik eigenlijk het hele jaar al sprongen, die zowel omhoog als af en toe omlaag gaan (maar dat hoort erbij, dus geen zorgen). 

Afgelopen weken heb ik een beetje gekwakkeld met mijn voet. Ja, je kunt je misschien herinneren dat het „voet”-woord vorig jaar ook vaak voorbij kwam. Dat klopt inderdaad, maar dit keer is m’n andere voet de boosdoener. 

Gelukkig was ik er op tijd bij, en is het onder controle, dus geen stress. Geduld is een schone zaak.

Laat ik nou zeeën van geduld hebben… niet dus, maar ik doe wel alsof 🙂

Afgelopen week was een de voorbereidende week op de stage. Dat betekende dat de rem er een klein beetje op zat, zodat er in Portgal een flinke pot vuurwerk geproduceerd kan worden!

Verder gaat het hier prima in Arnhem. Zoals jullie misschien op mijn Instagram hebben gezien, ben ik lekker m’n creatieve ideeën aan het vervaardigen in mijn appartement. Polsstokkapstokken, fotolijntjes aan de muur, ik ben er dagen zoet mee.. Heerlijk! 

Mocht je nog op zoek zijn naar leuke ideeën, of zelf iets geweldigs in elkaar hebben geknutseld, ik ben enorm benieuwd! 

Maar, dat ter zijde. Portugal wordt hopelijk een toptijd, topstage, en topsprong richting de zomer. GO4IT!

Foto: Erik van Leeuwen

Comments are closed.