HI STOXS STOCKS. Onlangs werd ik benaderd door STOX, met de vraag of ik hun sokken wilde proberen. Enthousiast als ik ben, antwoordde ik natuurlijk volmondig ‘ja’. Ik kende STOX al via Social Media. Zulke kleurrijke sokken kunnen je onmogelijk zijn ontgaan tijdens het scrollen door je Instagram page.. 🙂

STOX heeft verschillende soorten compressie sokken, van runningSTOX tot travelSTOX, ze zijn van alle markten thuis.

Ik koos voor de STOX-recovery-socks. Zoals jullie weten kamp ik de laatste tijd met klachten aan mijn voet. Wie weet geven deze STOXs me een zetje in de goede richting!

Oke, en nu over tot de orde van de dag.

First impression:
Leuke sokken! Zeker niet onbelangrijk, want het oog wil ook wat hè. Om te beginnen een uitleg over mijn volgende woordkeuze: de sok zit om je voet, de kous zit om je kuit.
In tegenstelling tot andere kousen voelt deze niet stug, en niet slap, maar juist ergens daar tussenin, ik noem het: ”stevige souplesse”.
De sok is van stevig materiaal gemaakt, en voelt zacht van binnen. Er zitten verschillende vlakken op de sok, waardoor ik verwacht dat je niet zal wegglijden in je schoenen.

Recovery:
Ik heb de STOX-recovery-socks na m’n springtraining aangetrokken, en buiten het feit dat ik het altijd al fijn vind om lange warme sokken aan te hebben, ervaarde ik minder vermoeidheid/stijfheid in mijn voeten. 
Tijdens het dragen van de STOX-recovery-socks heb je zeker niet het idee dat je onderbeen wordt afgekneld. Als je de sokken uittrekt, zie je echter dat de sokken wel degelijk compressie hebben gegeven. De sokken zitten, zonder dat je hoeft te sleuren en hijsen, goed hoog. De band aan de bovenkant sluit goed aan, en zakt tijdens het dragen van de STOX niet af. <- dik pluspunt, want afzaksokken zijn een van mijn ergernissen.

Al met al ben ik zeer tevreden over de STOX-recovery-socks.

Unstopable-feelings!

Ben je op zoek naar compressiesokken, neem dan eens een kijken op: www.stoxenergy.com
Of mocht je mij iets willen vragen over mijn STOX sokken of ervaringen, let me know.

GO4IT, en vergeet niet: goed herstel is minstens zo belangrijk als goed trainen!

Liefs, Femke

Comments are closed.