Oui Oui, ik zit in de Thalys richting Lille. Komend weekend is het EK Landenteams, waar ik zaterdag in het oranje mag verschijnen. NS brengt ons vanaf Rotterdam met de trein naar Lille, echt tof. (Mijn stokken gaan niet mee in de trein, maar op het dak van een auto, voor de nieuwsgierige lezer 😉 )

Afgelopen periode heb ik een aantal wedstrijden gesprongen. Misschien hebben jullie iets voorbij zien komen, en inderdaad; het resultaat mag er op papier nog niet echt zijn. Je proeft hieruit al, dat ook ik nog niet tevreden ben. Maar, desondanks die zwart-witte resultaten heb ik er nog steeds vertrouwen in. De trainingen gaan gewoon erg goed, en dat geeft me de bevestiging dat het er ergens dik in zit. Elke wedstrijd is weer een leermoment, en rustig maar zeker dobbert mijn boot van de grote stroomloze oceaan naar het vaste land.

A fijn, lekker vaag dit weer allemaal, maar voor mij is het gelukkig niet vaag. Geduld is gewoon een schone zaak, en tegelijkertijd niet mijn sterkste eigenschap, haha.

Ik ga binnenkort weer een uitgebreid bericht schrijven voor jullie. Want elke keer als ik weer achter mijn typemachine kruip, merk ik dat ik het eigenlijk hartstikke leuk vindt om mijn FemClub up to date te houden!

Fingers crossed komend weekend, voor mij en voor heel TEAMNL in Lille 🙂

See you soon, and enjoy.


Fem

Comments are closed.