Inmiddels weer een reeks trainingen, een verhuizing en de broodnodige spierpijn verder.. Maar: still going strong!

De weken gaan door en langzaam maar zeker begin ik al wat wedstrijdvorm te krijgen 🙂 Het duurt echter nog wel even voor ik mijn eerste indoor-wedstrijd ga springen. Begin januari vertrek ik op trainingsstage, samen met het grootste gedeelte van het Olympisch team, naar Stellenbosch in Zuid-Afrika. Ik kan me inderdaad geen slechtere plek bedenken, want ik hoor jullie nu bijna denken: “jeetje, het kan slechter”. Een geweldige kans om in de fijne warme omstandigheden mijn lange aanloop te springen, volle focus te pakken, en de puntjes op de i te zetten. Ik kijk er nu al naar uit: ‘activating beastmode in the wild of South Africa’. 

Maar voor het allemaal zo ver is, staat natuurlijk eerst nog de Kerst voor de deur. Een van mijn favoriete momenten van het jaar. Niet alleen omdat er iets heerlijks op tafel staat (speciaal applausje voor mijn keukenprinses tante, en het lekkerste toetje van mijn oma), maar voornamelijk omdat het altijd zo gezellig is om met de familie weer bij elkaar te zijn! Die avonden zijn goud waard!

Ik vind het heel leuk om zo nu en dan, lekker uit te leven in de keuken. Vaak ga ik voor iets simpels, maar toch smakelijks, met een twist. Want wie proeft nou 1/2 theelepel kootsjiwootsiewonderkruid? Ik geloof daar niet in, dus al die ingewikkelde dingen schrap ik met liefde van mijn boodschappenlijst. 

Het lijkt me leuk om in de toekomst mijn favoriete gerechten/creaties met jullie te delen, onder het motto: Neem een kijkje in de keuken van Femke. Pompoenrisotto, home made wraps, of gewoon een ontbijtje a la Femke. En als jullie het heel leuk vinden misschien wel de speciale recepten van mijn tante en oma ;).  

Een laatste nieuwtje, naja eigenlijk is het geen nieuwtje maar meer een update. Mijn wedstrijdkalender is nog niet helemaal duidelijk, dus daar komt asap meer duidelijkheid over. 

Veel wedstrijden zullen er niet op komen te staan. De focus gaat nu richting de techniek, en minder naar de wedstrijden.. Investeren in de toekomst! 

***** Let’s make it a december to remember *****

Flying Fem

Comments are closed.