Hi Allemaal,

Ik zit nog steeds in Portugese sferen, en ook het weer lijkt in Nederland toch inmiddels best op de Portugese zaligheid.

Wat is het toch fijn om met de zon op je bol, door de lucht te vliegen. Heerlijk. Zoals je misschien al proeft uit mijn positiviteit, was het een geslaagde stage in Rio Maior. Een prachtige accommodatie, perfect geregeld allemaal (Atletiekunie bedankt), en een leuke, diverse, jonge groep.

Inmiddels verlopen de trainingen weer zoals gepland. Je leest inderdaad „inmiddels”, want een pijntje in m’n voet gooide wat roet in het eten. Maar nu ben ik weer in stijgende lijn aan het terugkomen. Aankomende week heb ik nog een check-up aan m’n voet, maar hopelijk is dat nu allemaal goed (dus nog even duimen drukken).

De Nederlandse wedstrijden staan op het punt om te gaan beginnen, en opeens voelt het ook heel dichtbij. “Time flies when you’re having fun”, en dat klopt als een bus.

Gelukkig heb ik nog even wat tijd voordat mijn wedstrijden beginnen (finetuning is the key). Ik start namelijk eind mei (planning ed volgt later).

Zoals jullie misschien hebben zien langskomen op socials: het NK Polsstokhoogspringen dit jaar, 13-7, op het Vredenburg in Utrecht. Hoe gaaf! Dus iedereen, maar dan ook echt iedereen —> KOM KIJKEN! Trek de toeters uit de kast, en laten we er met z’n alle een groot spektakel van maken!

Mocht je tegen die tijd (of nu al) vragen hebben over de wedstrijd. Hoe verloopt dat nou eigenlijk? Of gewoon praktische vragen. Dan kan je altijd even een bericht sturen. Hopelijk kan ik je uit de brand helpen!

Zet je beste beentje voor, en GO4IT.

 


Liefs, Fem

Comments are closed.